februarie 10, 2010

Se-nchid shopurile!

Se-nchid shopurile baieti , numai e voie nici cu legale , cocalarii n-o sa mai fumeze prostioare prin ganguri si nu o sa mai aud discutii despre skunk sau puff prin autobuze , n-o sa mai moara oameni de la otrava de soareci din tigarusele lor.Happy Fish s-au hotarat sa faca haz de necazul drogalailor , le-a iesit chiar tare :)
Chestia asta cu inchisul shopurilor nu a facut decat sa incurajeze vanzarea pe sub mana de dinastea dar si de chestii mai tari , stiti voi , everybody's got a drug dealer on speed dial.
Hai , ne mai auzim ,
Branza voastra

4 comentarii:

 1. frate, vorbesti in necunostinta de cauza. nu vreau sa te jignesc dar te consider si pe tine un alt tip de cocalar. tipul de cocalar caruia ii este prea lene sa se documenteze si e de parere ca marfa din shop-uri este chiar otrava de soareci si ingrasamant. sunt de acord cu tine nu sunt bune, ca pana la urma asta e ideea post-uluidar macar mai fa putin studiu pe tema asta inainte sa scrii tampenii si parerea mea ca sunt vreo 3 ierburi care chiar sunt ok din toate punctele de vedere inclusiv sanitare si ca dovada nu le-au ilegalizat. pana la urma tot cannabinol-i sunt dar numai ca sunt amestecati cu diferite plante tropicale

  PS: aia de au murit sunt niste dobitoci ca nu au avut o limita, am si eu un post asemanator ai putea sa il citesti sa vezi exemple de idiotenie tipica cocalarilor de care vorbeai

  salut. spor la view-eri

  RăspundețiȘtergere
 2. Da , sunt si tipuri bune , dar sunt o gramada de porcarii care se vand/vindeau si care chiar iti fac rau.
  Dar datorita shopurilor care sunt unu langa altul s-au apucat toti sa fumeze , si fumezi azi una maine doua si apoi in fiecare zi esti spart si numai sti de tine.Si majoritatea sunt asa , indiferent de tip , cocalari , hip hopperi sau altii :) Nu ma refer la cei care fumeaza cu masura , ci la obsedati care nu stiu cat rau le face.
  Poate m-am exprimat gresit in post.
  Dupa parerea mea putina mary from time to time does fine :))

  Oricum , ideea postului este clipul care mi s-a parut funny.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si , by the way:

  cocalar, cocalari s.m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier. 3. (peior. – între rromi) țigan de cea mai joasă speță.

  Te rog , gandeste-te cand insulti :)

  RăspundețiȘtergere