noiembrie 28, 2009

District 9 Prawn


You can call it "Shrimp from outter space" , pentru ca asta si e!Crevetii astia apar in filmul District 9 , unul din cele mai bune filme SF pe care le-am vazut , combina actiunea cu storyline-ul si conflictul e genial si intriga si pfff ce pot spune , trecand peste primele 20 de minute in care e prezentata situatia in stil de documentar , in rest tresari la fiecare faza si scapi cate un "Woaaa!" cand un negru e aruncat prin pereti de o arma extraterestra.


Finalul e cam trist , se transforma saracu erou intr-un crevete si nu mai poate sa isi vada nevasta si copiii ever again...Dar Christopher (care e un crevete , da , si crevetii au nume , chiar si drepturi!) , care a plecat cu nava mama "back home" , se va intoarce pentru el sa il transforme la loc in om.

Storyline-ul poate fi continuat! De exemplu crevetii se pot intoarce pe Pamant sa se razbune pentru sclavia in care oamenii i-au tinut vreme de 20 de ani! That would be Kickass!A avut succes filmul asta , de ce n-ar avea si urmatorul?! Dar ii rog sa renunte la introducerea tip documentar , atat!

Click pe imagine pentru full view.

Trailerul District 9 , pentru curiosi:


2 comentarii: