august 15, 2009

Booms


Mi se pare atît de frumos , ignorînd faptul ca omoară mii de oameni.
Am găsit si postul asta , n-am vazut poze mai frumoase decît astea cu booms.

"Singurele ţări recunoscute oficial ca puteri nucleare sunt Statele Unite ale Americii, Rusia, Marea Britanie, Franţa, China, India şi Pakistan. Rusia a moştenit armele de la Uniunea Sovietică.

Este posibil ca şi alte ţări să deţină arme nucleare, dar ori nu au recunoscut aceasta în public, ori posesia lor nu este confirmată." (Wikipedia)

Bullshit! Flesh are una in garaj ,I'm sure of it!

"Armele nucleare s-au folosit împotriva oamenilor DOAR de două ori, şi anume în jurul încheierii celui de-al doilea război mondial, când SUA au aruncat câte o singură bombă atomică cu fisiune asupra oraşelor japoneze Hiroshima şi Nagasaki. Primul eveniment a avut loc în dimineaţa zilei de 6 august 1945, când Statele Unite ale Americii au aruncat un dispozitiv tip pistol, cu uraniu, cu codul "Little Boy" (Băieţelul), asupra oraşului Hiroşima. Al doilea eveniment a avut loc după trei zile, la 9 august 1945, când un dispozitiv tip implozie, cu plutoniu, cu codul "Fat Man" (Grasul), a fost aruncat asupra oraşului Nagasaki. Norul, sau "ciuperca" acestei bombe s-a înălţat mai mult de 18 kilometri deasupra hipocentrului exploziei.

Folosirea acestor 2 bombe, din care a rezultat moartea imediată a aproximativ 100.000 – 200.000 de oameni (majoritatea civili) şi chiar şi mai mulţi cu trecerea timpului, a fost şi rămâne controversată. Criticii spun că a fost un act de omucidere în masă INUTIL, în timp ce alţii sunt de părere că de fapt s-a limitat numărul de victime de ambele părţi prin grăbirea sfârşitului războiului şi evitarea unor lupte sângeroase pe teritoriul Japoniei; de asemenea se aduce argumentul reducerii înaintării sovietice (şi comuniste) în Asia drept una din consecinţele acestor bombe."

...deci au fost salvate mii de vieti de ambele parti omorand 200 000 de japonezi...man , this makes me wanna take a shower.

Ok lăsînd deoparte implicarea politică si militară în programele nucleare ... as lansa o bombă nucleară mica într-o zona nepopulată doar ca sa asist la frumuseţea exploziei si sa îi fac poze ... dar omor plante si produc radiaţie inutilă asa ca mai bine nu :)).3 comentarii: