august 30, 2009

Among the living

Ratacim printre faruri de masini , nimeni nu mai vrea sa lupte , nimeni nu mai e sigur daca a castigat sau a pierdut.Ar trebui sa ne invete ce e onoarea , dar nu mai folosim cuvantul acesta , nici in reclame nu l-am auzit , in schimb aud tot ce nu ne caracterizeaza , tot ce e inutil.
Cei singuri , intra in casa , arunca niste chei pe masa , se duc la frigider , scot o sticla , beau , si privesc in gol...Apoi se trezesc ca din vis si se aseaza pe o canapea , sfarsind uitandu-se la televizor..In fiecare seara mii de oameni fac aceleasi lucruri in acelasi timp in aceleasi case mici si anoste.
Nu o sa dormim doua nopti in acelasi loc , o sa zburam peste munti , o sa calatorim in acelasi timp cu stelele cazatoare , la fel de repede si frumos.Luminitele , binele si fericirea sunt peste tot , nici macar nu trebuie sa le cautam , dar nimeni nu le vede , sunt in noi , toti.O sa inconjuram Pamantul si o sa le aratam noi , o sa le aratam tot.
Acasa doare , fara tine imi e frig si nu mai sunt eu , vor cadea frunzele in curand si nu ne vom intalni.Voi sta la colturi de strada si voi da imbratisari pe 10 mii ... e criza , am nevoie de bani , oricum si binele se cumpara , si ei vor face doi oameni fericiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu